Januar 2021 Tilbud

Et nytt år, en ny mulighet!

Hvordan kan du øker din helse og forebygge sykdom? Få veiledning, støtte og inspirasjon! 

Januar 2021 tilbyr jeg en innledende helse konsultasjon til halv pris! Dette få du: 

Innledende konsultasjon 1,5 timer : i Januar 2021 kun 435 kr!!!(personlig, via Zoom, eller telefon)

  • Gjennomgang av en kort helse skjema som jeg sender deg per e-post før konsultasjonen. Dette skjema skal du, om mulig,  fylle ut og returnere før avtalen.
  • Om du ønsker det, sende du også inn en foto av begge dine øyene. Jeg  sender deg detaljerte instrukser om hvordan du kan gjøre dette med en mobiltelefon. Disse bildene hjelper meg med å identifisere flere detaljer om helsen din og potensielle utfordringer. Om du komme til meg kan jeg tar en foto her hos meg. 
  • Etter konsultasjonen  sender jeg deg en skriftlig sammendrag med forslag om hvordan du kann støtter din helse enda bedre. Det kan inneholde kostholdsråd og veiledning i bruk av urter, tilskudd og eller eteriske oljer.
  • Konsultasjonen inkluderer også støtte per e-post eller telefon i de to månedene etter konsultasjonen.

For mere informasjon eller bestille timer : https://www.maincon.no/contact/